Avaa valikko

Yhteistyö luo tulevaisuutta

Mielestämme yhteistyön tekeminen on ensiarvoisen tärkeää. Toiminnan laajentuessa yksin ei pärjää vaan ympärille tarvitaan hyvä yhteistyökumppanien verkosto. Pyrimme jakamaan omaa osaamistamme alan toimijoiden keskuudessa ja etsimään parhaita toimintatapoja. Käymme säännöllisesti hakemassa uusia ajatuksia kansainvälisiltä messuilta ja muilta tiloilta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Haemme rohkeasti uudenlaisia toimintatapoja. Haluamme kehittää alaa ja broilereiden ruokintaa vastaamaan lintujen tarpeita. Näihin tarpeisiin olimme perustamassa Satarehua vuonna 2009. Tehdas valmistaa siipikarjanrehuja ja sen omistavat alueen broilerituottajat. Nyt pystymme nopeasti vaikuttamaan käyttämiemme ruokintaratkaisujen toimivuuteen.

Kasvatamme broilerit HKScanille, jonka teurastamo sijaitsee Raumalla, vajaan tunnin ajomatkan päässä tilaltamme. Kehitämme yhdessä heidän kanssaan avointa ja laadukasta tuotantoketjua.

Tuotteet löytyvät kaupoista Kariniemen tuotemerkillä ja kauppojen omilla tuotemerkeillä. Teurastamo on Suomen nykyaikaisimpia ja tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti .

Tilamme päivittäisen toiminnan ylläpitämiseen kuuluu olennaisena osana koneiden, laitteiden ja rakennusten toimivuuden varmistaminen. Tilan tekniikkaa kehitetään jatkuvasti ja huoltotoimenpiteitä pyritään tekemään ennakoivasti. Näissä asioissa tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Metalli- ja LVI Lundgren ja JH-Computer sekä monet paikalliset yrittäjät.

Lisäksi kasvattamoiden pesun ja lastaukset hoitaa Sata-Henkilöstö ja sähköisen taloushallinnon asiat Tilipalvelu Economico.